Visie

Architectenatelier S&T is een dynamisch architectenbureau. In een doorgedreven samenwerking, met elkaar en de bouwheer, streven we naar een kwalitatief ontwerp. Een concept op maat, waarbij we steeds veel aandacht besteden aan licht,ruimte,functionaliteit en energiezuinigheid.

Door voortdurende professionalisering blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen inzake bouwtechniek, energiebesparende maatregelen en maatschappelijke evoluties en inzichten.

In een eerste verkennend gesprek gaan we op zoek naar de noden en de wensen van de bouwheer. Deze vertalen we in een samenhangend en vernieuwend ontwerp.

Tijdens een intensieve samenwerking puren we de ideeën en plannen verder uit, waarna we de nodige expertise en bouwpartners samenbrengen tot een compleet bouwteam.

Kortom we vormen de RODE DRAAD doorheen Uw bouwproces waardoor U zorgeloos kan (ver)bouwen.

Het Team

Joani Taelman
Ir-architect / EPB-verslaggever / Bestuurder
joani@atelierst.be – 050 11 31 71 – 0485 460 860

 

In 2011 ben ik afgestudeerd aan Ugent als Burgerlijk ingenieur architect. In 2014 richtte ik samen met collega An marie Sinnaeve Architectenatelier S&T op.

Samen met mijn echtgenoot en dochter wonen wij in een moderne nieuwbouwwoning te Zuienkerke. Het was een zoektocht om binnen de verplichte bouwstijl een woning te ontwerpen waarin al onze wensen vervat zitten. In de woning werd er veel aandacht besteed aan openheid, licht, ruwe materialen en energiezuinigheid.

Kortom een rustplek om samen met mijn gezin te genieten.

An Marie Sinnaeve
Architect / EPB-verslaggever / Bestuurder
marie@atelierst.be – 050 11 31 71 – 0485 083 186

 

In 2004 studeerde ik af te Sint-Lucas Architectuur Gent als Architect. Na de gebruikelijke stage en het verwerven van de vele jaren praktijk ervaring besloot ik samen met collega Joani Taelman het heft in eigen handen te nemen. We richtten samen Architectenatelier S&T op.

Tegelijkertijd begonnen mijn partner en ik aan ons eigen verbouwingsproject. We vielen op een woning met charme in een rustige buurt te Brugge. Het werd een uitdaging om deze charme van het huis te bewaren, alsook de woning up to date te brengen. Het werd een thuis waarin enerzijds het gezellige werd gekoesterd en anderzijds meer licht en ruimte werd toegevoegd. Kortom een thuis ‘Gezellig Strak ‘.

Wat we bieden

Een opvolging van ontwerp tot de realisatie van uw droomproject!
Een samenwerkingsverband met specialisten voor de opmaak van detailstudies :
• interieur
• stabiliteit
• EPB verslaggeving
• Veiligheidscoördinatie